maanantai 19. helmikuuta 2018

Lähi-Itä brunssilla

18. helmikuuta

Avomieheni oli jo aiemmin tehnyt varauksen sunnuntaibrunssille Treffipubiin täksi aamupäiväksi. Menimme sinne yhden  kaveri pariskuntamme kanssa. Pöytä tosiaan on hyvä varata etukäteen, kun brunssit ovat siellä niin suosittuja.

Brunssi oli aiemmin maksanut sen 25€ mutta nyt se maksaa jo 29€, joka on mielestäni aikaiso korotus. Ruoka ei siis ole mitenkään "tavallisuudesta poikkeavaa" eikä erityisen kallista valmistaa. No ihan mielelläni brunsseilen jossain halvemmassa paikassa.

Ruoka oli erittäin maukasta, ja hainkin sitä kahdesti lisää. Jälkiruoaksi oli minttusuklaakakkua ja baklavaa. Kakku ei ollut kovin kummoista, mutta ihan okei. Baklava on kyllä hyvää, mutta sitä oli hankala syödä lusikalla. Noin varttia vaille seuraavan kattauksen tarjoilija vihjaisi, että pitäisi alkaa lähtemään.

Ulkona moikattiin kaverit ja puhuttiin, jos maaliskuussa he järjestäisivät peli-illan. Sinne tulisi lisäksemme pari toistakin pariskuntaa. Oli mukavaa nähdä heitäkin ihan näin kahdenkesken.




Täytän pian 27- vuotta ja toivon, että menisimme taas brunsille vanhempieni ja avomieheni kanssa, kuten edellisenäkin vuonna. Silloin olimme  Fazerin brunssilla, joka oli mielestäni oikein hyvä, mutta voisin katsoa jos löytäisin jonkun toisen paikan tällä kertaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti