torstai 17. helmikuuta 2011

Yksin kotona kaksin

Olen nyt siis yksin kotona. Tai no onhan täällä myöss koiramme Nelli. Tosin ei siitä paljoa ole seuraa kun se vain nukkuu. Saan siis viettää tämän illan laatuaikaa yksikseni ja koiramme seurassa.

Mitenköhän sen käyttäisi hyväkseen? Ulos en viitsi lähteä pakkasta on niin kamalan paljon. Meillä olisi joku uusi elokuvakin nimeltään Eat prey love. Tosin ei se kauheasti kiinnosta juonensa perusteella. Nyt kun en muuta keksi niin kirjoitan pari sähköpostia ja kirjoittelen tänne tämän postauksen. Siskoni kauheasti kyseli että milloin teen uuden postauksen. Tässä tämä nyt sitten on. Kirjoitin tuossa vähänaikaa sitten kirjeen yhdelle uudelle kirjeenvaihto ystävälleni. Hän ei ollut huomannut allekirjoittaa omaa kirjettään enkä myöskään löydä hänen osoitettaan mistään niin saa nähdä miten tässä käy. Toivon että kumminkin hyvin.

Varmaan olen vaan tylsä ja katson telkkaria jos sieltä jotain tulee tai siten jonkun jo aiemmin nähdyn leffan. Tosin voisinhan minä katsoa yhden Green Dayn konsertinkin. Pitää nyt vielä katsoa mihin päätökseen tulen.

Talvilomalla pitäisi korjata opinnäytetyön kirjallista osuutta ja tehdä siitä pieni esitelmä PowerPointilla. Kerron siinä mm. keiden muoti-ikonien päällä jumpsuittia on nähty. Lomalla luen varmasti paljon ja pitäisi kaupungillakin käväistä jos jostain löytyisi sellainen lämmin pipo josta ei tuule läpi.





Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä lopettaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti