keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Samulista sekaisin

21. lokakuuta kävimme vanhempieni ja isosiskoni kanssa katsomassa Samuli Edelmania Lahden Sibeliustalolla. Päälläni oli tummansininen collegemekko. Äitini oli tehnyt minulle ranskalaisetletit.

Pian kello olikin jo 19:00 ja Samuli aloitti. Ensimmäisen puoliajan hän esitti isänsä kirjoittamia runoja laulun muodossa mukaan lukien Whilliam Seakspere. Minä ja siskomme emme olleetkovin vakuuttuneita ja toivoimme, että väliajan jälkeen tulisi Samulin tuotantoa.  Harmi, kun emme olleet tilanneet mitään syötävää väliajalle ja minulla oli jo kamala nälkä. Äidillä oli yksi pala suklaata laukussaan jota minä sitten natustin ja join vettä päälle.

Pian väliaika päättyi ja Samuli aloitti. Yksi kappale taisi olla sellainen, jota en ainakaan muista koskaan kuulleeni. Tunnelma oli erinomainen ja päästiihän me jopa "tanssahtelemaankin". sen kappaleen Ja toivomani "Tähtipölyä" kappalekin kuultiin. Viimeinen kappale oli Vain elämää 4. kaudelta versio Vesa-Matti Loirin kappaleesta "Väliaikainen". Oltaisiin odotettu  versiota Apulannan "Teit meistä kauniin kappaleesta".

Tässä asu konsertin jälkeiseltä päivältä.





                                     collegemekko Zalando
                                     kaulakoru Zara Lontoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti