lauantai 20. syyskuuta 2014

Päiväristeily Tallinnassa

Varattiin poikaystäväni kanssa risteily Eckerö Linelle. Lähdettiin 12. päivä syyskuuta aamulla. Oltiin varattu aamiais bufee. Siellä söin puuroa ja söin karjalanpiirakan. Join omenamehua ja teetä. Laivamatka oli se tylsin osuus mutta oneksi aamupäivällä saavuttiin jo Tallinnaan.

Käytiin Viru keskuksessa, jossa ei ollut mitään kivoja vaatteita. :( Käytiin kävin Kaubamaja ekomarketissa. Ostin sieltä vanhemmille omena- vanilja ja siskolleni suklaa teetä tuliaisiksi. Tee valikoima oli todella laaja ja valinnanvaraa oli liiaksikin. Kävelin kerran ulos kaupasta, kun en osannut päättää mitä ostaisin. Kävelin kumminkin sisään ja nappasin kaksi teetä ostoskoriini. Harmitti kun en ostanut enemmän teetä, kun en muuta maista löytänyt. Seuraavalla Tallinnan reissulla sitten.
















Käytiin syömässä vanhassakaupungissa. Ruoka oli halpaa, mutta myös maistui siltä. Sandwichin sisällä oleva kana oli kuivaa. Parasta ateriassani olivat ranskalaiset.

Laivan illallisbufeessa oli onneksi herkullisempia ruokia, kun tuo sandwich vanhassakaupungissa. Söin itseni kylläiseksi. Ruoan syötyämme kävin ostamassa Tax Freesta Sensain ripsivärin. Sitten käytiin Eckerö marketissa, jossa ostin purkin hollantilaisia hedelmäkarkkeja. Tarkoituksenani oli ostaa jotain muuta,kuin suklaata etten heti söisi ihan kaikkea. Suklaa on niin hyvä ja se on paheeni, kun saan sitä käsiini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti