lauantai 23. maaliskuuta 2013

Aurinkoinen päivä Helsingin sykkeessä

Tulin eilen illalla poikaystäväni luokse Pasilaan. Minun ei ollut ensin tarkoitus mennä, mutta yhdeksän aikaan poikaystäväni soitti että voisin tulla. Sanoin että pakkaan ensin ja lähden sitten kohti asemaa. Minulla oli melkein kaikki pakattuna, mutta piti  vielä tehdä eväät. Ehdin kuin ehdin klo. 21:23 junaan. una oli todella tyhjä joten sain olla rauhassa ja levitellä tavarani. Olin pian Helsingissä poikaystäväni luona.

Tänään oli tarkoitus lähteä Helsingin keskustaan, jossa tarkoituksenani olisi käydä Foorumissa Yves Rocher-liikkeessä. Liityin kanta-asiakkaaksi.

Tässä kuvia päivän löydöistäni:


                     Aloe Vera- suihkusgeeli 2,50 €
                     Puhdistusgeeli 9,50 €
                     Huulirasvat 2kpl 3,70 €

Forumin jälkeen kävimme Kiasman taidenäyttelyissä. Oli tosi hienoa käydä sellaisissa pitkästä aikaa. Teokset olivat hienoja. Iltapäivällä tarkoituksenamme oli käydä syömässä ravintolassa, joka on mukana Syö Helsinki!-kampanjassa. Kävimme Morrison´s ravintolassa, mutta sinne oli jonoa, oten käännyimme ovelta. Kävimme syömässä Grande Grillissä kanaa metsäsienikastikkeessa. Ravintola oli aika täynnä, mutta mahduimme mukaan. Halpa ruoka houkuttelee asiakkaita. Syötyämme kävimme nopeasti ruokakaupassa, jonka jälkeen kävelimme onkin matkaa. Pian tuli jo sen verran kylmä, että hyppäsimme ratikan kyytiin.

Yhdeksän aikaan olisi tarkoitus mennä katsomaan Kinopalatsiin Pilvikartasto nimistä elokuvaa, jossa pääosissa on mm. Tom Hanks. Toivon mukaan elokuva on näkemisen arvoinen.


                                         Rannekello Guess Laatukoru / saatu
                                         Kaulakoru Laatukoru/ saatu
                                         T-paita Spiritstore
                                         Farkut KappAhl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti