sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Aurinkoinen iltapäiväpäivä

Lauantai-iltana kävimme poikaystäväni kanssa vanhempieni luona, jossa tarkoituksenamme oli katsoa elokuva, jonka siskoni ja hänen ystävänsä olivat meille vuokranneet. Elokuva oli nimeltään Looper, jota tähdittää Bruce Willis, Joseph Gordon-Levit, Emily Blunt, Jeff Daniels, Paul Dano. Elokuvan juoni oli todella sekava. Elokuvan juoni oli todella sekava. Luettua elokuvan juonen se vaikutti mielenkiintoiselta. Elokuvaa hetken katsottua totuus olikin aivan toisenlainen. No tuli ainakin katsottua. Kävelimme leffa-illan jälkeen kotiin. Ulkona oli aika kylmä ja olin tietysti pukeutunut liian heppoisesti.

Kotiin päästyämme mukavana vastapainona sci-fi-toimintaelokuvalle toimi Toy Story 3, jonka katsoimme telkkarista. Välillä on mukavaa katsoa myös lapsille suunnattuja elokuvia. Oli kyllä aivan parasta ettei sitä ollut dupattu. Se voi olla myös syy duppaamattomuuteen, että se esitettiin niin myöhään. Tarina oli hauska. Välillä tuollaisia hassuja elokuviakin pitää katsoa.

Tänään päivällä poikaystäväni sanoi, että mennään syömään Amarilloon. Hän lupasi tarjota ruoan- ja jälkiruoat. Kuulosti niin houkuttelevalta että tartuin tarjoukseen. Menimme syömään synttärieni kunniaksi, jotka olivat tiistaina. Söin Carlic Chickeniä ja jälkiruoaksi cheece cake. Oli todella hyvää. Syötyämme pyörimme kohti kauppakeskus Willaa. Willassa siirryimme liukuportaista toiseen, jotta päässimme Prisman puolelle. Päämäärään päästyämme kävin emotionissa ostamassa Dr. Hauschkan käsivoidetta, jonka jälkeen ostimme molemmat itsellemme ruokaa Prisman puolelta.



Päivän asuni näytti tänään tältä


                                      Rannekello Guess Laatukoru
                                      Korvikset Bijou Brigitte saatu siskolta synttärilahjaksi
                                      Neuletakki on tuliainen ulkomailta
                                      Toppi Carlings
                                      Farkut Vero Moda




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti