keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Onnellista Uutta Vuotta 2018

31.12.2017

Käytiin syömässä Tamarin nimisessä thairavintolassa Kampissa. Söin riisinuudeleita tofulla herkullisessa kastikkeessa. Minulla on ollut aiemmin ennakkoluuloja thaimaalaisen ruuan suhteen, että kaikki ruoka olisi tosi tulista. Tyhmää sekin, koska olen vain kerran aikaisemmin syönyt thaimaalaista ja se oli kyllä niin tulista etten pystynyt syömään sitä. Nyt  kun enneakkoluuloni ovat kumottu, niin voin tästä lähtien syödä muissakin thaimaalaisissa ruokapaikoissa.


Ruoka ei ehkä näytä kuvassa erityisen houkutteluvalta, mutta maku oli todella hyvä. Ruoka tarjoiltiin simpukankuorelta näyttävältä lautaselta.


Syötyämme menimme kadun toiselle puolelle Tennispalatsiin, josta oltiin varattu liput katsomaan Idän pikajunan arvoitus näytöstä. Elokuva perustuu Agatha Cristien vuonna 1934 ilmestyneeseen saman nimiseen romaaniin. Olen joskus aiemmin katsonut Yleltä etsivä Hercule Poirotin seikkailuja. Elokuvassa oli paljon hyviä näyttelijöitä, mutta se oli todella hidastempoinen joka teki siitä hieman tylsän. No Agatha Cristienin romaaniin perustuva sarjakin on ollut aika hidastempoinen, mutta jaksot eivät olleet ihan tunninkaan mittaisia.

 Elokuvan jälkeen haettiin K-Supermarketista meille uuden vuoden juomat. Ruusu limonadia ja colaa, colassa taisi olla ihan vähän alkoholia. Kotona mieheni halusi katsoa Viaplaysta muistin virkistämiseksi Star Warsin edellisen osan Rogue One. Ilta sujui rauhallisesti ja tuikut loivat tunnelmaa.



Pitihän sitä kotona napata itsestään uuden vuoden kuva snäppifiltterillä. :) Vuosi 2017 meni jotenkin äärettömän nopeasti etenki syksy. Kun on tekemistä, niin aika kuluu nopeammin.

Viime kesään mahtui kahdet upeat häät ja Budapestin matka avomieheni kanssa. Siitä on tullut jo perinne, että käymme ainakin kerran vuodessa yhdessä ulkomailla. Mihinköhän lähdemme vuonna 2018 ken tietää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti