lauantai 27. joulukuuta 2014

Joulusta

Tulin poikaystäväni kanssa vanhempieni luokse päivää ennen aattoa. Olimme vasta illalla perillä Hyvinkäällä, mutta onneksi iskä tuli hakemaan meitä ja isoa lahjapakaasiamme.

Kun aatto vihdoin koitti pyrytti lunta oikein kovasti. Aamupalan jälkeen koristelimme luomukuusta joka tuoksui aivan koivumetsältä. Kuusen koristelun jälkeen asetimme lahjat kuusen alle ja sen viereen. Aamupäivällä katsoimme telkkarista jouluperinteeseen kuuluvan Lumiukko - ja Lumikoira elokuvan. Mummi oli kanssamme viettämässä joulua. Pian olikin riisipuuron ja kalkkuna- tai kinkkuleivän aika.

Illan pimettyä suuntasimme viemään kynttilöitä mummin ja vaarejemme haudoille. Hautausmaa oli täynnä kynttilöitä ja se näytti upealta pimenevässä illassa lumisessa maisemassa. Pakkasta oli ja minulla olivat varpaat ja sormet ihan jäässä. Pian suuntasimme kohti kotia ja joulusaunaan. Joulusaunan jälkeen söimme hartaasti. Minä ja siskoni toimimme perinteisesti tonttuina lahjoja jaellen. Olimme olleet todella kilttejä tänä vuonna.

Tässä olisi muutama kuva joululahjoistani, mutta ensimmäisen kuvan lahjat ovat minun ja poikaystäväni yhteisiä.






Poikaystänänikin sai samanlaisen essun, mutta omalla nimellään. Tuikkulyhtyjen vieressä oleva limenvihreä "helistin" paljastuikin teesiiviläksi. :) Poikaystävältäni lahjaksi sain yhteisen matkan Porvooseen Haikonkartanoon, jossa vietän pari yötä. Ihanan rentouttava aloitus vuodelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti