tiistai 19. elokuuta 2014

Mökkeilyä

Latasin kuvankäsittelyohjelman ja nyt on aika julkaista mökkikuvia. Muokkaus ei ole vielä täysin hanskassa, kun ohjelma on vielä uusi. Eiköhän se käytön myötä ala mullekin kirkastuu miten muokkailla kuvia.

Lähdettiin 29. heinäkuuta minä, siskoni ja kaverimme lähdimme junalla kohti Imatraa.  Ensimme menimme lähijunalla Riihimäelle, josta vaihdoimme Lahden junaan.






 Junamatka taittui mukavasti IC.n työskentelyhytissä. Jokaisella oli omat eväät mukana, niinkuin matkalla kuuluukin olla. Meidän kolmen lisäksemme työskentelyhytissämme oli joku muukin. Kuulinkin että kyseinen henkilö mulkoili meitä, kun juttelimme keskenään.



Pian olimme Imatralla ja äiti vastaanottokomiteana vastassa.  Iskä oli Fysioterapiassa, niin kävimme tyttöporukalla Imatralla kahvilla. Päärynä Herra Hakkarainen tuli tarpeeksi sinä helteisenä päivänä.

Pian lähdimme kohti mökkiä, jossa vanhempien Milli-koira odotti meitä. Olimme laatineet jo jonkinlaisen mökkiohjelman viikoksi. Isosiskoni lupasi vetää meille jumppatreenit.

Leivottiin kahden suklaan keksejä ja tehtiin herkkuvartaita. Mökkeilyyn kuuluu herkuttelu uimista ja saunomista unohtamatta. Järvivedetkin olivat sopivasti lämmenneet, niin pääsin heittämään talviturkin.







Ensi kesänä taas uimaan mökille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti