perjantai 29. marraskuuta 2013

Älä osta mitään päivä

Kuulin radiosta tästä älä osta mitään päivästä, mutta minua se ei estänyt lähtemästä kaupungille. Tarkoituksenani oli ostaa ripsivärin lisäksi muita naama-aineita, mutta tein päätöksen etten tarvitse niitä. Talven tullessa on kylmä ja iho kuivuu niin ei kun rasvaa nassuun.

Pasilan asemalla latasin arvoa matkakorttiini , jonka jälkeen katsoin aikataulua mihin junaan kerkeisin. Minuutti aikaa junan tuloon. Juna oli jo laiturilla, joten laitoin vähän vauhtia rappusten alas menemiseen. Huh kerkesin junaan. Mietin että nousinkohan nyt oikeaan junaan, kun tämä on laituri kaksi ja ykkösestä menee Helsinkiin. Kurkkasin ulos ja näin ilmoitustaulun, jossa luki Kerava. Sitten vaan äkkiä hyppy pois junasta. Onneksi se ei ollut sentään ehtinyt lähteä muuten olisi tullut kallis ostosreissu.  Helsinkiin menevä juna oli tupaten täynnä, mutta nneksi matka oli lyhyt.

Asemalla jaeltiin fantaa, jonka kävin sieltä nappaamassa. Suuntasin Forumiin ja Yves Rockeriin. Siellä myyjä kysyi tapansa mukaan voiko auttaa. Kerroin sitten millaista ripsiväriä olen etsimässä ja sellainen lähti mukaan. Se olikin se jota olin netissä jo heidän kotisivuillaan katsonut. Kaupan päälle sain hajuveden ja kaksi tuikkulyhtyä. :)

Forumista siirryin Kamppiin. Siellä menin Tigeriin, jossa ostin kuusi kynttilää. Kynttilät maksettuani kiirehdin kiireenvilkkaa asemalle. Ehdin kuin ehdinkin junaan ajoissa, että pääsin vaihto lipulla.

Tässä kuvia ostoksistani




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti