lauantai 7. syyskuuta 2013

Syksy on saapunut

Aamut ovat jo kylmiä ja sumuverho leijuu ilmassa. Koivuissa on siellä täällä keltaisia lehtiä vihreiden joukossa. Varma merkki syksystä on kaikenlaiset sienet, jotka ovat ilmestyneet kuin tyhjästä. Vaikka aamu onkin kolea, niin päivällä on vielä yllätävän lämmintä. Illat viilenevät nopeasti.





Tämän viikon maanantaina aloitin nuorten uravalmennuskurssilla. Kurssi on erittäin mielenkiintoinen ja mukana on paljon kiinnostavia ihmisiä ja persoonia. Yhteishenki ryhmässä on todella mahtava. Vaikka tulemmekin hyvin juttuun, niin silti minua jännittää. Ehkä se katoaa viikkojen myötä. Nyt sitten pitäisi vain koittaa etsiä harjoittelupaikkaa. Olen soitellut Eurokankaisiin, mutta vielä ei ole sieltä näytetty vihreää valoa. Ajattelin käydä kysäisemässä My Way Fashion liikkeestä harjoittelupaikkaa. Soittelen vielä Helsingin keskustan Eurokankaaseen, jos sieltä ei olla maanantaihin mennessä soitettu.

Viettelen ensimmäistä kurssin jälkeistä viikonloppua. Ihanaa, kun nyt saa nukkua pitkään, eikä tarvitse miettiä niin paljon. Kurssitehtävät ovat haastavia, mutta ne panevat meidät ajattelemaan tarkemmin mitä voisimme vastata. Aivoja siis tulee käytettyä... Milloinkohan olen tehnyt jotain mikä tarvitsee paljon mietintä- ja pohtimisaikaa. Kurssilla on todella mukavaa, mutta olen iloinen viikonlopusta nyt voin rentoutua.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti