sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Iltapäivä kirjeystävän seurassa 2. helmikuuta

Kävimme aamupäivällä poikaystäväni kanssa jäähallinkirppiksellä, kun serkkullani oli pöytä siellä. Odotukset olivat kovat, mutta ei pöydässä ollut ihan sellaisia vaatteita, kuin olisin ajatellut siellä olevan. Tällä kertaa ei löytynyt siitä pöydästä mitään. Kierrettiin myös muut pöydät, mutta en jaksanut keskittyä muihin.  Lähdin tyhjin käsin. Poikaystäväni oli enemmänkin vain seuranani. Iltapäivällä minulla oli sovittu tapaaminen vantaalaisen kirjeystäväni kanssa Helsingin rautatieasemalla.

Puoli neljän aikaan tapasin kirjeystäväni, joka oli yllättävän pitkä. Minähän tunnetusti olen tälläinen pätkä. :D Kierreltiin kauppoja ja löysinkin uudet sukkahousut Gina Tricotista. Anttilasta löysin villalankaa. Nyt mummi voisi neuloa minulle pannan, josta oli ohje Colour me! muotiblogissa.


Kävimme Kampissa One thousand flavours- kojussa, jossa myydään mm. kuivattuja hedelmiä ja erimakuisia fudgeja. Ostimme sieltä muutaman eri makuiset fudgen mukaan. Maistoin fudgea paluumatkallani Pasilaan. Se oli todella hyvää. Suosittelen siis jos Kampissa käytte, niin käykää myös tuolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti