maanantai 2. heinäkuuta 2012

29.-30.6.2012

Oli normaali työpäivä eikä purkamista ollut oikeastaan ollenkaan, joten sain tehtäväkseni mennä hyllyttämään kodinosastolle.  Kun palasin varastolle katsoin, josko minulle olisi tullut viestiä ja olihan minulle. Äiti siinä kertoi että heti kun pääsen kotiin, niin menemme katsomaan minulle asuntoa. Asunto ei siis ollut mikään vuokrattava. Joten se oli kyllä äärimmäisen erikoista, mutta äiti vakuutteli, että auttavat kyllä sen maksussa jne. Kävimme sitten henkilökohtaisessa näytössä katsomassa minulle asuntoa. Asunto sijaitsi todella hyvällä paikalla ja oli ihan tilava, mutta siinä oli paljon puutteita ja aika huonossa kunnossa. Päätimme jättää asian sikseen. Tänään olisi ollut asuntoesittely omistusasunnosta, mutta en millään jaksanut lähteä sitä itse katsomaan. Saa nyt nähdä onko se kohta mennyt, kun sijainti ja asunnon kunto on hyvä ainakin kuvista päätellen.

26. kesäkuuta perjantai-iltana lähdin junalla kohti Helsinkiä mukana reppu, olkalaukku ja kangaskassi täynnä tavaraa. Tarkoitus oli viettää viikonloppu poikaystäväni luona. Teimme kana-nuudeli wokkia. Siitä tuli todella herkullista, kun joukkoon lisättiin vielä Uncle Ben´s hapanimeläkastiketta se kruunasi wokin.

Lauantaina tarkoitus oli suunnata Eiraan, Kaivarin Kanuuna kirpputorille. Meidän piti hypätä bussiin nro. 14, mutta oltiin niin malttamattomia joten nousimme ratikkaan. Ratikassa tuli kuulutus, että menee poikkeavaa reittiä joten hyppäsimme pysäkillä kyydistä. Päätimme sitten kävellä koko matkan, kun bussiin ei päästy.
Löysimme vihdoin itsemme Merikadulta, jossa Kanuuna sijaitsee. Siellä kierreltiin ja lopulta päätin mennä itse laukku taivaaseen vintage osastolle. Sieltä löysin tavattoman suloinen 40 -luvun nahkalaukun. Laukku maksoi 38 €. Onhan se aikas iso hinta käytetystä laukusta, ja vielä noin  iäkkäästä. No siis jos se on noin hyväkuntoisena säilynyt tuohon asti niin, varmasti se säilyy vielä pidemmällekin. Tuolla on kyllä niin monta laukkuja, jotka vain haluaisi ostaa omaksi.

Tälläinen laukku lähti meikäläisen matkaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti