torstai 30. kesäkuuta 2011

Mökkeilyä

En olekkaan taas vähäänaikaan  kirjoitellut tänne mitään, kun ei ole oikein ollut mitään jutun aihetta ja olen ollut mökillä. Lähdin siskoni ja hänen parin kaverinsa kanssa Itä-Suomen mökillemme. Matkustimme junalla. Intercityssä sitten veimme joidenkin mummeilen paikat, kun he olivat ostaneet lipun automaatista eikä sillä saa paikka-lippua. Matka meni ihan mukavasti ja juna oli täynnä ihmisiä ei ihme olihan se juhannuskin tulossa.
Mökille päästyämme söimme ja illalla kävin sitten heittämässä talviturkin. Oli kyllä harvinaisen kylmää vettä Saimaassa ei siellä kauaa tarennut olla. Heti talviturkin heiton jälkeen palasin vikkelästi takaisin ranta-saunan lämpöön.

Sunnuntaina sisko ystävineen lähtivät takaisin kohti Hyvinkäätä. Matka taittui heillä jälleen junalla. Minä jäin vielä nauttimaan mökkeilyn riemusta.





Kävimme maanantaina  Imatralla ostoksilla ja nuo ylläolevat neulepaidat tarttuivat mukaan. Kummatkin ovat ostettu Espritiltä en kyllä muista yhtään hintoja, mutta kalliita ne olivat joka tapauksessa ainakin minun           
makuuni. No mikäs siinä sitten, kun äiti suostui ne minulle kustantamaan. Ostin myös itselleni vähän lisää       
kirjepaperia.   

Tulimme eilen illalla takaisin kotiin mökiltä ja palaamme sinne taas vähäksiaikaa maanantaina tai tiistaina.         Iskäni tosin jää sinne, mutta palaamme äitini kanssa takaisin Hyvinkäälle.  Oli kyllä mukavaa palata takaisin      kotiin vaikka olemmekin täällä niin vähän aikaa ennen kuin taas lähdemme. Menemme huomenna Nurmijärven kesäteatteriin katsomaan näytelmää nimeltä Seitsemän veljestä. Toivon että silloin olisi ihan mukava ilma,          mutta ei siellä kyllä mukavaa ole jos on ihan kauhea helle. Huomennahan sen sitten näkee, että mitä päivä tuo  tullessaan.                                                                                                                                                      

        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti